Certigo Platform: de basis voor de toekomst

Verzekeringssoftware die innovatie versnelt en service verhoogt

Neem contact op

Dit is wat Certigo Platform voor je doet

Certigo Platform draait op Azure en levert alle functionaliteiten voor een verzekeraar of volmacht. Van de totale polis levenscyclus. Inclusief schadeafhandeling voor alle verzekeringsproducten en administratie typen; huisvolmacht, standaard volmacht, provinciaal en beursmakelaar.

Het gebruiksvriendelijke dashboard is de ideale werkplek voor acceptanten, schadebehandelaars en andere medewerkers. Lokale software installatie is niet nodig, een browser met een internet verbinding is voldoende. Je gebruikt de schermen intuïtief, waardoor nieuwe gebruikers zo aan de slag kunnen. Acceptanten, behandelaars en servicemedewerkers hebben een volledig overzicht van alle interacties met polishouders.

De kern verzekeringsadministratie:

  • Verzekeringsproducten
  • Herverzekeren
  • Distributie afspraken
  • Offertes
  • Acceptatie
  • Polissen
  • Schade registreren
  • Schadebehandeling
  • Verhaal & regres

Voordelen voor jou!

Data first

Voor de allerhoogste datakwaliteit

Open integraties

Zonder leveranciers afhankelijkheid

Alle producten

Alle denkbare verzekeringsproducten

Eenvoud en schaalbaar

Eenvoud en schaalbaar voor groei

Data first voor de allerhoogste datakwaliteit

Het platform met de krachtige product engine genereert de hoogste datakwaliteit. Certigo benut veel in- en externe databronnen. Hiermee voorkomt de gebruiker dubbele invoer en zoekwerk naar de juiste gegevens.

Alle data is beschikbaar in de Data Interface. Hiermee levert Certigo altijd de juiste én waardevolle data om te combineren met andere bronnen. Zo ontstaan ongekend waardevolle inzichten over de portefeuille en ben je in staat de juiste besluiten te nemen over pricing, risico acceptatie, schadebeleid en persoonlijke service verlening.
Zo ga je van een polisgenerator naar een datagenerator.

Open integraties,
zonder leveranciers afhankelijkheid

Verzekeringsadministraties hebben een groot aantal integraties met omliggende systemen. Certigo Platform heeft heldere API-s en integraties. We ontwikkelen éénmaal een integratie met een extern systeem voor alle gebruikers. De lijst met integraties is al indrukwekkend en groeit gestaag door.

De op services gebaseerde architectuur van Certigo is open en aanpasbaar, waardoor nieuwe integraties snel en veilig realiseerbaar zijn. Vrij van leveranciers afhankelijkheid.

Alle denkbare verzekeringsproducten

Het is onze missie om de data en procesafhandeling van elk denkbaar verzekeringsproduct volledig en foutloos met Certigo te administreren. Huidige producten zoals gevoerd door verzekeraars en volmachten, maar ook nog niet ontwikkelde producten voor risico dekkingen die nu nog niet gebruikelijk zijn. Of met premiebepalings- of afrekenmethodes die – omdat ze op data zijn gebaseerd – helemaal afwijken van wat we nu gewend zijn.

Wij kunnen dat omdat Certigo in de basis ontwikkeld is om verzekeringsproducten vrij te definiëren; de specificaties vast te leggen als data. Een product wordt in ons Certigo Framework ontwikkeltool gecombineerd met integraties en functionaliteit. Hiermee kunnen we razendsnel nieuwe producten ontwikkelen. Inspelen op de marktdynamiek is met Certigo een vanzelfsprekendheid.

Conversies

Eenvoud en schaalbaar voor groei

We maken ingewikkelde zaken graag eenvoudig. Eenvoudige UI voor gebruikers, zodat er geen training nodig is om met Certigo te kunnen werken. Eenvoudig om zaken te doen met ons; geen ondoorzichtige afreken mechanismes. Eenvoudig om nieuwe verzekeringsproducten te kunnen voeren – Certigo Platform heeft de template producten met integraties en specifieke functionaliteiten klaar staan; de klanten personaliseren de productvarianten.

De schaalbaarheid van Certigo is ongekend. We combineren onze moderne software architectuur met de ongelimiteerde potentie van het Azure cloud platform. Nieuwe en tijdelijke omgevingen of opschaling voor een grotere verwerkingskracht zijn in een handomdraai beschikbaar.
Deze eenvoud en schaalbaarheid laat jouw premie inkomen versneld groeien.

Volwaardig alternatief

Certigo Platform is een volwaardige software suite voor de verzekeringsadministratie van verzekeraars en volmachten. Uitfasering van je bestaande software systeem is daarmee een reële optie geworden.

Zonder aan functionaliteit te verliezen win je de wereld met de open architectuur en schaalbaarheid van Certigo.

 

Vergelijk

Demo aanvragen, overstappen of persoonlijke advies?

Liever direct contact?

Kees, of één van zijn collega’s helpt je graag

076 333 3500
© 2024 Netaspect All rights reserved