Gedreven IT professionals met liefde voor verzekeren

Digitale transformatie van verzekeringsadministraties

Wij zijn een gedreven en hecht team dat verzekeringskennis, software-expertise en de nieuwste technologie combineren om onze klanten een concurrentievoordeel te geven. We hebben onszelf in meer dan 20 jaar sterk ontwikkeld: van één van de eerste Microsoft Gold partners die internetportalen realiseerde, tot een hoog gespecialiseerde kennisorganisatie die we nu zijn. Alle kennis en ervaring komen samen in de unieke softwaredienst voor verzekeringsadministraties: Certigo Platform.

Verzekeringsadministraties beheersbaar én wendbaar maken

Ingewikkelde verzekeringsadministraties vereenvoudigen, flexibiliteit en stabiliteit geven. Dat is waar we dag in, dag uit mee bezig zijn. Het is onze missie om de data en procesafhandeling van elk denkbaar verzekeringsproduct volledig en foutloos met Certigo te administreren. Wat de verzekeringsmarkt ook vraagt, Certigo Platform staat klaar. Of het nu gaat om samenvoegingen, uitbreidingen of nieuwe innovaties. Wij zijn er voor de digitale, datagedreven opdrachtgever. Een intensieve en open samenwerking is daarbij de sleutel tot succes. Wij investeren daarom permanent in communicatie. Van jaarlijkse strategie meeting, productvisie meeting en software-uitbreiding-feature-documenten tot wekelijkse Teams updates.

Dat moet beter kunnen!

Al in 2010 hebben we het initiatief genomen om een compleet nieuwe verzekeringsadministratie te ontwikkelen.
We hebben veel ervaring opgedaan met pakketten als ANVA en Level 7. Voor onze klanten zijn er afsluitstraten voor consumenten en tussenpersonen ontwikkeld. Gedwongen door de beperkte mogelijkheden van deze oude software zagen we dat er op meerdere plaatsen validaties, acceptatiecriteria en premieberekeningen werden ontwikkeld. Ook zit een deel van de verzekeringsproduct definities in de schermen en programmatuur opgesloten wat ontsluiting en hergebruik onmogelijk maakt. Hierdoor ontstaat vaak een kwetsbare en ingewikkelde keten die vroeg of laat tot fouten en stagnatie leidt. Technologische integraties met insurtech oplossingen worden onnodig omslachtig en vragen bijna altijd om een compromis, waardoor het doel voorbij gestreefd wordt.

Dat moet beter kunnen, vonden wij; zo is het initiatief voor het ontwikkelen van een compleet nieuwe open verzekeringsadministratie ontstaan.

Klaar voor de toekomst!

Uitgangspunt voor de ontwikkeling van Certigo was een basis te creëren voor innovatie. Niet de focus op wat vandaag nodig is, maar de mogelijkheden bieden om de onbekende toekomstige verzekeringswijze te accommoderen. Dat is gelukt. Inmiddels heeft Netaspect meerdere gebruikers van de Certigo verzekeringsadministratie. Certigo heeft zich ontwikkeld tot een stabiele en complete software suite voor de polisadministratie en schadebehandeling van schade- en inkomensverzekeraars. De Certigo digitale engagement API en portaal modules geven de vereiste flexibele integratie met klanten- en tussenpersonenportalen. Inmiddels hebben we met Certigo Platform ook de volgende stap gezet door ook de voordelen van de cloud toe te voegen. Instappen op Certigo Platform is mogelijk zonder voorafgaande infra- en hardware-investeringen. Gebruikers betalen naar gebruik en beschikken altijd over de meest recente software release.

Ook de komende jaren zullen we ons blijven ontwikkelen en nieuwe technologieën integreren in het platform. Klaar voor de toekomst!

Het team van Netaspect

Anton de Wit

Product development

Joep Meulenbroek

Product development

Arno Vlielander

Product development

Martijn van den Broek

Competence center

Leszek Jasionek

Product development

Virginia Franken

Competence center

Camiel Luijkx

Product development

Patrick
Patrick de Blok

Directie

André van de Merwe

Systems management

Hein Crebolder

Competence center

Dennis van de Corput

Product development

Kees van Musscher

Directie

Maikel Vos

Competence center

Niels Tuijtjens

Competence center

Sven de Boer

Product development

Diana van de Merwe

Competence center

Sjoerd van der Bok

Product development

© 2024 Netaspect All rights reserved