Snelle onboarding

Met Certigo Platform is een nieuwe administratie snel in productie. Na de basis setup is een volledig werkende verzekeringsadministratie beschikbaar. De Certigo practices voor zakelijk-, particulier schade en inkomen hebben integratievoorzieningen met data services van externe partijen als Friss en ABZ. De integraties met de portalen, documenten systemen, financiën en datawarehouse zijn al voorbereid in Certigo Platform. Onze conversie consultants adviseren je over de beste strategie en goedkoopste transitie naar het nieuwe systeem.
Lees over ‘je laatste’ verzekeringsadministratie conversie in ons artikel.

Integratie

Certigo Platform heeft veel standaard integraties in de practiceproducten beschikbaar. Zowel systeem- als proces integraties. De finance integratie zorgt er voor dat je zonder grote impact kan overstappen naar een ander financieel systeem; Certigo Platform blijft zich hetzelfde gedragen. De lijst met proces integraties die standaard aanwezig zijn in de practiceproducten is omvangrijk: FRISS, Solera, Stichting CIS, Roydata, comapny.info, RDW, Rolls en Infofolio.

Practiceproducten

De Certigo practiceproducten (motorrijtuigen, AVP, AVB, WGA-WIA etc.) kun je eenvoudig personaliseren naar je eigen productvarianten. Zo delen personenauto 1, personenauto 2 en bedrijfswagen 1 de gezamenlijke kenmerken van het practiceproduct, zoals de integraties met de RDW. Configureer zelf je eigen unieke verzekeringsproducten met de functies van het beheer dashboard. Producten en processen die je bovendien blijft aanpassen en finetunen aan nieuwe inzichten – elke dag weer wat beter. De practiceproducten zijn beschikbaar voor schade particulier, schade zakelijk, collectief inkomen en standaard volmacht.