Snelle onboarding

Met Certigo Platform is een nieuwe administratie snel in productie. Na de basis setup is een volledig werkende verzekeringsadministratie beschikbaar. De Certigo practices voor zakelijk-, particulier schade en inkomen hebben integratievoorzieningen met data services van externe partijen als Friss en ABZ. De integraties met uw portalen, documenten systemen, financiën en datawarehouse zijn al voorbereid in Certigo Platform. Onze conversie consultants adviseren u over de beste strategie en goedkoopste transitie van uw oude- naar uw nieuwe systeem.
Lees over ‘uw laatste’ verzekeringsadministratie conversie in ons artikel.

Integratie

Certigo Platform heeft een groot pallet aan integraties standaard beschikbaar. Veilig, snel en goedkoop. Zo kunt u integreren met uw bestaande financiële systeem of op termijn overstappen naar een andere optie. Certigo Platform blijft zich hetzelfde gedragen. Omdat Certigo Platform een dienst op het Microsoft Azure platform is zijn er een groeiend aantal integraties. Zowel op het infrastructureel technische vlak, zoals authenticatie services en de Azure services, maar ook met bijvoorbeeld Power Automate om afdelingen zelf de ruimte te geven werkprocessen simpeler en beter te maken.

Personalisatie

De Certigo practiceproducten (motorrijtuigen, AVP, AVB, WIA etc.) laten zich eenvoudig personaliseren naar uw eigen productvarianten (personenauto 1, personenauto 2 etc.). De krachtige onderliggende configuratie software van Certigo is beschikbaar voor onze klanten; voor uw eigen unieke producten. Verzekeringsproducten en schadeafhandel processen die u bovendien blijft aanpassen en finetunen aan nieuwe inzichten – elke dag weer wat beter. Naast practices voor inkomen, schade particulier en schade zakelijk bevat Certigo Platform op termijn ook de in Nederland gevoerde standaard volmacht producten. U heeft volledig grip op deze producten en weet precies waar er personalisaties door u zijn toegepast.