Vergelijken met alternatieven CCS, DIAS en ANVA

Traditionele verzekeringsadministratie software – CCS, DIAS en ANVA – hebben een uitgebreide functionele dekking. Om een dergelijk pakket te vervangen moet daarom minimaal eenzelfde functionaliteit beschikbaar zijn.
Certigo is dit alternatief | de stabiele en complete cloud software suite voor de polisadministratie en schadebehandeling. Certigo biedt als cloud oplossing bovendien nog veel meer; onze vier product USP’s zorgen voor een aanzienlijk lagere ‘Combined ICT Ratio.’

Level van CCS

Level is een software systeem ontstaan in 1988, 35 jaar geleden. De portfolio aan software oplossingen is sterk uitgebreid en bestaat momenteel uit zes oplossingen, allemaal met een andere software architectuur, waaronder Progress. Daarnaast zijn initiatieven gestart om in het buitenland de software aan te bieden.

Certigo onderscheid zich door de veel eenvoudiger en daarmee ‘goedkopere’ architectuur en de de data first USP voor de product engine. Elk verzekeringsproduct kan met Certgo gevoerd worden.

DIAS van Blinqx

DIAS is een software systeem met een historie terug tot 1983. Blinqx is een moedermaatschappij waarin een groot aantal oplossingen voor adviseurs en volmachtbedrijven is ondergebracht.

Certigo is de kernapplicatie voor de verzekeringsadministratie en heeft open integraties met ICT componenten naar keuze. Onze klanten combineren software en fintech’s naar keuze met Certigo.

ANVA

ANVA is in ontstaan in 1975. De software is doorontwikkeld tot een client/server applicatie met een Veryant IsCOBOL applicatie server. Er zijn eisen die gesteld worden aan de client en server om de software te kunnen gebruiken.

Certigo heeft enkel een browser nodig – er hoeft geen software geinstalleerd te worden op werkstations of Citrix servers. Microsoft 365 werkt direct samen met Certigo.

Verschillen

Certigo heeft dezelfde functionele dekking als de traditionele systemen, maar er is een groot verschil door de vier Certigo software product USP-s. Die zorgen zowel voor een aanzienlijk lagere TCO als een groei van de premie-inkomsten!

Kortom: Met Certigo geniet je van een lagere ‘Combined ICT Ratio.’

Lees meer

Waar is Certigo fundamenteel anders:

  • Data first
  • Open integraties
  • Alle verzekerings producten
  • Eenvoud en schaalbaar

Vergelijking tabel*

vergelijkingstabel verzekering software

Onderzoek zelf hoeveel lager de ‘Combined ICT Ratio’ voor jouw organisatie is – met hoveel procent punt gaat jouw winst omhoog?

Neem contact met ons op.

Onderzoek

 

© 2024 Netaspect All rights reserved