DUPI kiest voor Certigo

DUPI Underwriting Agencies heeft recent de renewal rechten van de Marine & Transport portfolio van verzekeraar Baloise in België overgenomen. Ook het Marine & Transport Team maakt de overstap naar DUPI en zal vanuit België verder opereren onder de naam DUPI Underwriting Agencies Belgium (‘DUA Belgium’).

DUA Belgium voert, naast de beurspolissen waar DUPI administratief gezien bekend mee is, een substantieel aantal volmachtpolissen. Voor de beurspolissen heeft DUPI in huis ontwikkelde software. Voor de volmachtpolissen moest een andere oplossing gevonden worden, omdat deze administratie apart van de beurspolissen gevoerd zal worden. Na grondig onderzoek, vond DUA Belgium in Certigo Platform van Netaspect de passende software oplossing.

Passende software oplossing

“Certigo Platform geeft ons de eenvoud en schaalbaarheid om de portefeuille kosten-efficiënt op te bouwen. We kunnen snel starten met deze cloud verzekeringsadministratie oplossing. Daarbij geeft Certigo ons de opties om later verdere – bij de omvang van de productie passende – digitalisering en automatisering toe te voegen. Zo hebben we de vereiste administratieve efficiency voor deze volmacht portefeuille“, aldus Stijn Bakkeren, CEO van DUPI.

De onboarding op de Certigo polisadministratie en schadeafhandeling zal spoedig worden gestart en in juli operationeel zijn.

over DUPI

DUPI Underwriting Agencies (onderdeel van DUPI Group) is een toonaangevende underwriter op het gebied van Marine en CAR/Engineering in Nederland. In de afgelopen jaren hebben we onze diensten uitgebreid naar de sectoren Property en Casualty, waardoor we hier  – door het aanbieden van passende verzekeringsoplossingen – een geduchte concurrent zijn voor de gevestigde orde. Onze aanwezigheid groeit ook buiten de Nederlandse grenzen: steeds meer ondernemers wenden zich tot DUPI voor het verzekeren van complexe risico’s in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Noord-Europa.

DUPI Group is trots op het aanbod van aanvullende verzekeringsgerelateerde diensten: softwareoplossingen op maat en bedrijfsrisico-inspecties. Met kantoren in Nederland (Rotterdam, Amsterdam en Schiedam), België (Antwerpen), Denemarken (Kopenhagen), Frankrijk (Parijs), Duitsland (Keulen) en Bulgarije (Plovdiv), werkt een team van zo’n 220 vakkundige professionals dagelijks aan het bieden van de beste oplossingen voor onze klanten.

© 2024 Netaspect All rights reserved