Snelle onboarding

Met Certigo Platform is een nieuwe administratie snel in productie. Na de basis setup is een volledig werkende verzekeringsadministratie beschikbaar. De Certigo practices voor zakelijk-, particulier schade en inkomen hebben integratievoorzieningen met data services van externe partijen als Friss en ABZ. De integraties met de portalen, documenten systemen, financiën en datawarehouse zijn al voorbereid in Certigo Platform. Onze conversie consultants adviseren je over de beste strategie en goedkoopste transitie naar het nieuwe systeem.
Lees over ‘je laatste’ verzekeringsadministratie conversie in ons artikel.

Integraties

Bij Certigo Platform zijn alle integraties als een standaard beschikbaar. Zo kun je met de Certigo finance integratie eenvoudig overstappen naar een ander financieel systeem; Certigo Platform blijft zich hetzelfde gedragen. Ook integraties voor business partner systemen die polisaanvragen of schadedossiers kunnen aanbieden zijn standaard aanwezig.
Certigo Platform heeft daarnaast v
eel proces integraties die als standaard aanwezig zijn in de practiceproducten: onder andere met FRISS, Solera, Stichting CIS, Roydata, comapny.info, RDW, Rolls en Infofolio. 

Practiceproducten

De Certigo practiceproducten (motorrijtuigen, AVP, AVB, WGA-WIA etc.) kun je eenvoudig personaliseren naar je eigen productvarianten. Zo delen personenauto 1, personenauto 2 en bedrijfswagen 1 de gezamenlijke kenmerken van het practiceproduct, zoals de integraties met de RDW. Configureer zelf je eigen unieke verzekeringsproducten met de functies van het beheer dashboard. Producten en processen die je bovendien blijft aanpassen en finetunen aan nieuwe inzichten – elke dag weer wat beter. De practiceproducten zijn beschikbaar voor schade particulier, schade zakelijk, collectief inkomen en standaard volmacht.

Product engine

De verzekeringsproduct structuur definities worden onafhankelijk van de fysieke opslag van de gegevens vastgelegd in de Certigo product engine. Dit geeft de mogelijkheid om de structuur van het product aan te passen gedurende de levenscyclus; bijvoorbeeld door een nieuw gegeven als premiebepalende factor te gebruiken.

Het nieuwe gegeven wordt vervolgens op zijn eigen plek in Certigo bijgehouden, zonder gebruik te hoeven maken van ongestructureerde vrije velden.