Het is prettig
werken met

functioneel tester

Wat ga je doen?

Als functioneel tester draai je mee in onze agile aanpak om de door onze developers ontwikkelde functionaliteiten en opgeloste bugs met je oog voor detail aan de tand te voelen. Je stelt test scenario’s op en voert testwerk uit om de kwaliteit van releases te borgen en elke sprint weer te verbeteren. Verder heb je een gezonde drive en ambitie op het vlak van test automatisering en gebruikt dit om een bijdrage te leveren aan de Certigo teststraat. Dit betekent dat je hands-on onze test automation engineer kunt bijstaan, maar ook input geeft en je visie deelt over hoe je zaken graag geautomatiseerd ziet.

Naast de bestaande klanten met on-premise installaties bieden we ook Certigo Platform, onze SaaS dienst propositie gebaseerd op Azure. Dit geeft nog meer gelegenheid voor professionalisering en verbetering van onze test processen, waar je ambitie en drive goed van pas zullen komen.
Ben je gegrepen door het testvak en wil je helemaal los gaan in een grootschalige professionele omgeving? Perfect, solliciteer dan snel!

Wat breng je mee?

 

  • HBO Informatica achtergrond
  • De wil en ambitie om je te specialiseren in jouw vakgebied
  • Interesse om ook de wereld van het verzekeren te snappen
  • Minimaal vijf jaar ervaring met functioneel testen
  • Ervaring met test automatisering (Selenium, Jmeter, Postman) is een pré
  • Ervaring met of certificering van TMAP en/of ISTQB is een pré

Mogelijkheden

Als test engineer bij Netaspect kun je jezelf verticaal doorontwikkelen tot dé kwaliteitsspecialist binnen Netaspect. Door onze teststraat 100% digitaal state-of-the-art uit te voeren raak je alle vlakken van het testvak. Maar je kan ook jezelf breder ontwikkelen door je kennis van verzekeringsprocessen uit te breiden en in te zetten. Ook zijn er opties richting management en vaktechnische specialisatie zoals product owner, architect of product management.

Sollicitatie procedure

1. Na ontvangst van jouw CV en brief reageren wij binnen twee dagen

2. Dezelfde week plannen we de eerste kennismaking met je met de Team lead

3. Het tweede gesprek is met een toekomstige collega

Hierna volgt onze aanbieding voor jouw arbeidsovereenkomst

Solliciteren

Netaspect biedt een uitstekend salaris op basis van je kennis, ervaring en prestaties. De hoogte van je salaris is niet gebaseerd op je leeftijd of dienstjaren maar op wie je bent en wat je kunt. Je hebt flexibele arbeidsvoorwaarden zodat je je eigen verdeling kunt maken in componenten als salaris, aantal vakantiedagen en pensioenbijdragen. Jij kiest wat jij belangrijk vindt.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mail dan je CV en uitgebreide motivatie naar vacatures@netaspect.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Corné Janssen (HRM) op 06-11720928 of Arno Vlielander (Teamlead van het Development team) op 076 333 3500.