Het is prettig
werken met

.NET software engineer

Wat ga je doen?

Als software engineer ga je je bezig houden met het verder ontwikkelen van onze bedrijfssoftware voor verzekeringsmaatschappijen. Onze Certigo verzekeringssoftware is ook als een dienst beschikbaar in de cloud op Microsoft Azure.
Samen met de andere leden van het development team ben je verantwoordelijk voor de analyse, het ontwerp en de software ontwikkeling van de Certigo software.
Ben jij iemand die ambitie heeft? Top! Wij zijn op zoek naar een software ontwikkelaar die graag wil groeien in zijn of haar vakgebied.

Wat breng je mee?

Voor de functie van .NET software engineer vragen wij de volgende kennis en ervaring:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent bekend met technieken/talen zoals: C#, SQL server, Azure SQL en JavaScript;
  • Je kent de diverse .NET frameworks en bijbehorende mogelijkheden en weet deze toe te passen;
  • Kennis van HTML5, CSS3, Angular, ReactJS of Azure development tooling is een pré;
  • Het werken in een Agile SCRUM team kent voor jou weinig geheimen;
  • Je voelt je thuis bij een professionele organisatie met een informele sfeer waar je zelf het verschil kan maken.

Mogelijkheden

Als je start als Software engineer bij Netaspect kun je jezelf verticaal doorontwikkelen tot de specialist binnen Netaspect op  een technologisch vlak of jezelf breder ontwikkelen door je kennis van verzekeringsprocessen uit te breiden en in te zetten. Ook zijn er opties richting management en vaktechnische specialisatie zoals product owner, architect of product management.

Sollicitatie procedure

1. Na ontvangst van jouw CV en brief reageren wij binnen twee dagen

2. Dezelfde week plannen we de eerste kennismaking met je met de Team lead

3. Het tweede gesprek is met een toekomstige collega

Hierna volgt onze aanbieding voor jouw arbeidsovereenkomst

Solliciteren

Netaspect biedt een uitstekend salaris op basis van je kennis, ervaring en prestaties. De hoogte van je salaris is niet gebaseerd op je leeftijd of dienstjaren maar op wie je bent en wat je kunt. Je hebt flexibele arbeidsvoorwaarden zodat je je eigen verdeling kunt maken in componenten als salaris, aantal vakantiedagen en pensioenbijdragen. Jij kiest wat jij belangrijk vindt.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mail dan je CV en uitgebreide motivatie naar vacatures@netaspect.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Corné Janssen (HRM) op 06-11720928 of Arno Vlielander (Teamlead van het Development team) op 076 333 3500.