Over Netaspect

Netaspect is een gedreven team professionals die verzekeringskennis, software en technologie toepassen om onze klanten een  concurrentievoordeel te geven.

We hebben ons ontwikkeld van één van de eerste Microsoft Gold partners die internet portalen realiseerde eind jaren ’90 tot een hoog gespecialiseerde kennisorganisatie op het gebied van verzekeringsadministraties. Kennis en ervaring die een toepassing vindt in Certigo Platform.

Agile developen past ons zeer – we vinden het spannend om ons telkens weer aan te passen en om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en benutten. We zijn er daarom ook van overtuigd dat iedere medewerker bijdraagt aan het succes van onze organisatie.

Timeline

Onze missie

 

Technologie toepassen om werkwijzen te veranderen en verzekeringsadministraties voor iedereen beter te maken. Met de combinatie van ons softwareplatform, kennis en consulting diensten maken we heel ingewikkelde verzekeringsadministraties eenvoudig. Onze missie is het om blijvende succesvolle aanpassing aan de dynamiek te bieden voor een digitale, data gedreven, verzekeraar. 

Een intensieve en open samenwerking met onze klanten is daarbij de sleutel tot succes. Wij investeren daarom permanent in communicatie met de markt en onze klanten. Van jaarlijkse strategie meeting, klanten roadmap meeting, software uitbreiding feature documenten tot wekelijkse Teams updates.

 Historie

Netaspect heeft al in 2010 het initiatief genomen om een geheel nieuwe, innovatieve, verzekeringsadministratie te ontwikkelen: een open verzekeringsadministratie. Open voor snelle veranderingen van verzekeringsproducten, distributiekanalen en typen gebruikers. Open voor integratie met alle gewenste internetportalen. Ontworpen om de bedrijfslogica en data centraal op één plek te kunnen beheren, maar ook om de bedrijfslogica en data gemakkelijk beschikbaar te laten zijn in alle mogelijke klant interacties. Dit geeft verzekeraars de basis en vrijheid voor verandering en innovaties.

Netaspect heeft als onderneming haar eerste stappen gezet met maatwerk projecten om  verzekeringsadministraties te ontsluiten naar internet portalen. We hebben hierbij regelmatig ervaring opgedaan met pakketten als ANVA en Level7. Voor onze klanten zijn er afsluitstraten voor consumenten en tussenpersonen ontwikkeld.

Die ervaring leerde ons echter dat het technisch aansluiten goed mogelijk is, maar het effectief beheren en ontwikkelen van de portalen op veel hindernissen stuitte. Gedwongen door de beperkte mogelijkheden van de legacy software wordt  namelijk besloten om op meerdere plaatsen validaties, acceptatiecriteria en premieberekeningen vast te leggen. Deze cruciale gegevens zijn immers niet direct benaderbaar bij die oudere systemen. Hiermee wordt een kwetsbare en ingewikkelde technische keten gecreëerd die altijd vroeg of laat tot verschillen en weer te corrigeren fouten leidt. Veel ontsluiting projecten van legacy software administraties eindigen daarom met: “operatie geslaagd, patiënt overleden”.

Dat moet beter kunnen, vonden wij.

Inmiddels zijn er meerdere gebruikers van de Certigo verzekeringsadministratie en heeft  Certigo zich ontwikkeld tot een stabiele en zeer volledige software suite voor de polisadministratie en schadebehandeling van schade- en inkomensverzekeraars. De Certigo digitale engagement API en modules geven de vereiste flexibele integratie voor  de afsluitstraten van onze klanten en het muteren van lopende polissen.
We zijn daarom zeer trots op onze projecten en hebben recent de volgende stap gezet door ook de voordelen van software als een dienst (SaaS) toe te voegen aan Certigo met het uitkomen van Certigo Platform.

Zonder voorafgaande infra- en hardware investeringen kun je instappen op het Certigo Platform, betaalt naar gebruik, maakt altijd gebruik van de meest recente software release en heb je de beschikking over een open en schaalbare verzekeringsadministratie.

Verken voor jouw organisatie welke innovatie mogelijkheden je hiermee allemaal openlegt en welke flexibiliteit Certigo je hierbij biedt – maak een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek.

 

 

Netaspecters

Prettig werken bij Netaspect

Binnen ons team van 20 medewerkers heerst een hechte en collegiale sfeer, we plannen regelmatig leuke activiteiten en staan stil bij persoonlijke momenten zoals verjaardagen en jubilea. Dagelijks kun je met je collega’s in onze gezellige kantine genieten van de lunch en af en toe een pauze nemen om je aandacht even te verzetten met een potje darten, tafeltennis of tafelvoetbal. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en stimuleren dan ook dat onze medewerkers zichzelf en elkaar blijven uitdagen op hun vakgebied!
Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden met flexibele elementen; je kunt keuzes maken die bij jouw situatie passen. Bijvoorbeeld extra pensioen opbouwen of onbetaald verlof voor een lange vakantie plannen.

Bekijk onze vacatures of plan een informele eerste kennismaking.