Het is prettig
verzekeren met

Over Netaspect

Netaspect is een gedreven team professionals die verzekeringskennis, software en technologie toepassen om onze klanten een  concurrentievoordeel te geven.

We hebben ons ontwikkeld van één van de eerste Microsoft Gold partners die internet portalen realiseerde eind jaren ’90 tot een hoog gespecialiseerde kennisorganisatie op het gebied van verzekeringsadministraties. Kennis en ervaring die een toepassing vindt in Certigo Platform.

Agile developen past ons zeer – we vinden het spannend om ons telkens weer aan te passen en om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en benutten. We zijn er daarom ook van overtuigd dat iedere medewerker bijdraagt aan het succes van onze organisatie.

Timeline

Onze missie

 

Technologie toepassen om werkwijzen te veranderen en verzekeringsadministraties voor iedereen beter te maken. Met de combinatie van ons softwareplatform, kennis en consulting diensten maken we heel ingewikkelde verzekeringsadministraties eenvoudig. Onze missie is het om blijvende succesvolle aanpassing aan de dynamiek te bieden voor een digitale, data gedreven, verzekeraar. 

Een intensieve en open samenwerking met onze klanten is daarbij de sleutel tot succes. Wij investeren daarom permanent in communicatie met de markt en onze klanten. Van jaarlijkse strategie meeting, klanten roadmap meeting, software uitbreiding feature documenten tot wekelijkse Teams updates.

 Historie

Netaspect is in 1996 in Dordrecht opgericht en gestart als ontwikkelaar van maatwerk internet applicaties met integraties naar traditionele backoffice systemen. Vanaf 2004 hebben we ons gespecialiseerd in de verzekeringsmarkt en Certigo als ontwikkel framework bij onze klanten ingezet. Vanwege de duidelijke behoefte uit de markt voor een volledig geïntegreerde nieuwe generatie verzekeringssoftware systemen hebben we in 2008 besloten Certigo uit te bouwen met de primaire proces applicaties voor een verzekeraar: de polisadministratie en de schadebehandeling. 

In 2012 is Certigo 3.0 voor de markt beschikbaar gekomen met de eerste release van Certigo Policy. In 2013 is daar vlot Certigo Claims aan toegevoegd en Herverzekeren in 2016. Na onze verhuizing naar Breda in 2017 is de onderliggende Microsoft technologie aangepakt en Certigo 4.0 uitgebracht.

Gedurende 2019 is ook gestart om Certigo Platform uit te brengen met de opdracht: op basis van de flexibiliteit en aanpassingskracht van Certigo een software platform bieden waarin practiceproducten, integraties en standaard processen al direct bij de start van een onboarding traject aanwezig zijn. Behoud van Certigo’s vermogen om door personalisatie alle verzekeringsproducten die maar denkbaar zijn te kunnen voeren was niet onderhandelbaar. Op 4 augustus 2020 zag Certigo Platform het levenslicht.

 

Netaspecters

Carrière bij Netaspect

Binnen ons team van een kleine 20 medewerkers heerst een hechte en collegiale sfeer, we plannen regelmatig leuke activiteiten en staan stil bij persoonlijke momenten zoals verjaardagen en jubilea. Dagelijks kun je met je collega’s in onze gezellige kantine genieten van de lunch en af en toe een pauze nemen om je aandacht even te verzetten met een potje darten, tafeltennis of tafelvoetbal. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en stimuleren dan ook dat onze medewerkers zichzelf en elkaar blijven uitdagen op hun vakgebied!
Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden met flexibele elementen; je kunt keuzes maken die bij jouw situatie passen. Bijvoorbeeld extra pensioen opbouwen of onbetaald verlof voor een lange vakantie plannen.

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk onze vacatures en onderzoek de achtergrond informatie op onze uitgebreide vacaturesite.
Corné Janssen is onze recruitment manager en hij komt graag met je in contact. Je kunt hier ook direct solliciteren en het contact met Corné leggen.