Over Netaspect

In de snel veranderende verzekeringsbranche worden hoge eisen gesteld en durven wij het aan om innoverende software te ontwikkelen. Telkens lukt het ons om daarmee verzekeraars te helpen hun verzekeringsadministratie te verbeteren. We hebben daarbij een groot uithoudingsvermogen en geven niet snel op om de doelen te halen.

Bij het bepalen van de koers van onze organisatie gaan we dan ook uit van onze eigen kracht, met lef. Juist in een periode waarin de financiële markten niet uitnodigden om te investeren, versnelden wij de ontwikkeling van Certigo Policy. We kunnen met recht trots zijn op de software die we ontwikkelen; die dagelijks gebruikt wordt door gebruikers die hun werk nu beter kunnen doen.

Alles wat we doen is vanuit het perspectief van de klant. We bouwen uitdagende en technologisch zeer vooruitstrevende software oplossingen - niet met de bedoeling om alleen maar technisch vernieuwend te zijn, maar omdat de toepassing van techniek voorwaardelijk is om onze klanten een werkelijk concurrentievoordeel te geven.

We worden iedere dag gedreven en gemotiveerd vanuit de overtuiging dat iedereen kan bijdragen aan het succes van onze organisatie. Als een geheel moeten we op elkaar kunnen vertrouwen en van elkaar kunnen leren door zelf de verantwoording van onze rol binnen het team op ons te nemen zorgen we voor dit succes. We waarderen de open mind van onze werksfeer, waarbij wij elkaar telkens inhoudelijk en op gedrag blijven uitdagen en ondersteunen.

Kees van Musscher
Kees van Musscher
Directeur Netaspect

Onze missie

Technologie gebruiken om vastgeroeste werkwijzen te veranderen en verzekeringsorganisaties voor iedereen beter te maken. Met onze software en implementatie diensten maken we heel ingewikkelde verzekeringsadministraties eenvoudig. Netaspect zet jarenlange ervaring om in moderne systemen die open zijn voor diversiteit.

Implementatiediensten bieden om de investering voor de inzet en het gebruik van Certigo te optimaliseren en maximale vrijheid voor gebruik van het systeem aan onze klanten te geven.

Historie

Kantoor Netaspect

Netaspect is in 1996 opgericht en gestart als ontwikkelaar van maatwerk internet applicaties met integraties naar traditionele backoffice systemen. Vanaf 2004 hebben we ons gespecialiseerd in de verzekeringsmarkt en Certigo als ontwikkelplatform bij onze klanten ingezet. Vanwege de duidelijke vraag uit de markt voor een volledig geïntegreerde nieuwe generatie verzekeringssoftware systemen hebben we in 2008 besloten de Certigo softwarelijn verder uit te bouwen. Op de basis van de eerste versie hebben we Certigo doorontwikkeld tot de twee primaire proces applicaties voor een verzekeraar: de polisadministratie en de schadebehandeling.

In 2012 is Certigo 3.0 voor de markt beschikbaar gekomen met de Certigo Policy solution. In 2013 is daar de Certigo Claims 3.1 solution aan toegevoegd.

Door een exclusieve samenwerking met GAC Business Solutions biedt Netaspect de op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde verzekeringstechnische financiële processen. Geoptimaliseerd voor verzekeraars en volledig geïntegreerd met Certigo Policy en Certigo Claims.

Contact

Westbroek 39
4822 ZX Breda
Tel: 076 33 33 500
mail@netaspect.nl

Social media