Certigo Platform koppelt met Rolls.

Met de integratie van Rolls is het voor gebruikers nu mogelijk om premie vergelijkingen te maken vanuit het Certigo Platform. Omdat het natuurlijk niet alleen om de premie gaat worden ook de Rolls sterren classificatie in de vergelijking meegenomen.
Certigo is hiermee het ideale software platform om premie- én voorwaardenvergelijkingen aan de klanten te bieden. Dit kan als gebruiker van het Certigo Platform ingezet worden op een direct consumenten- of een tussenpersonenportaal.

In alle gevallen worden de gesloten verzekeringen naadloos verwerkt in de polisadministratie.

Meer informatie

Rolls Software

Rolls Software is marktleider op het gebied van software voor het vergelijken van premies en verzekeringsvoorwaarden. Rolls is er voor Verzekeraars, Intermediairs, Service providers & Volmachten en Vergelijkers.

Meer informatie? Mail naar info@rolls.nl of bel met 0492 332211

Netaspect Software

Certigo Platform is een cloud verzekeringsadministratie software platform, ontwikkeld en geleverd door Netaspect Software. Door personalisatie worden vanuit template practiceproducten razendsnel productvarianten gelanceerd of aangepast. Certigo Platform is beschikbaar als een schaalbare, veilige en toekomstvaste dienst op basis van Microsoft Azure.

Meer informatie? Mail naar sales@netaspect.nl of bel met 06 130 75 499

Terug