Hier wordt de ICT manager blij van

Als ICT manager van een verzekeraar zit je midden in alle actie. Er zijn een ongelofelijk groot aantal software systemen in gebruik en er komen er bij wijze van spreken dagelijks nog nieuwe bij ook. Je kunt dus best wat hulp gebruiken. Hulp van een verzekeringsadministratie die de basale applicatiebeheer werkzaamheden voor zijn rekening neemt door de software als een schaalbare cloud dienst aan te bieden. Hulp door de dynamische werkzaamheden van de integraties te vergemakkelijken met veilige, consistente en goed gedocumenteerde integraties. En tot slot met een open architectuur, zodat in-house software ontwikkelingen voor jullie eigen unieke en specifieke klantprocessen moeiteloos geïntegreerd worden.

Die verzekeringsadministratie software is Certigo Platform.

Neem contact op met sales@netaspect.nl en we luisteren graag naar waar jij blij van wordt.

Artikelen & links

Een vergelijking van de energieconsumptie van de verschillende programmeertalen. De softwaretaal van Certigo Platform, C#, blijkt een goede keuze te zijn!
Bron: The New Stack

 

 

Toepassen van data en ICT componenten naar keuze is de basis van innovatie voor verzekeraars. Certigo Platform is daarom de meest geschikte cloud verzekeringsadministratie software voor de datagedreven verzekeraar.
Bron: Netaspect

 

 

Goedkoper, sneller en betere software ondersteuning voor de business door het ‘Platform Play’. Vervang in dit artikel het onderwerp “ERP systeem” met “de core verzekerings administratie”. De learnings zijn 1:1 van toepassing op Certigo Platform.  Bron: McKinsey Digital

 


In aspecten#3 van onze blog serie geven we onze visie op de nieuwe rol van de ICT afdeling: de verschuiving van uitvoerder naar regisseur.

 

In aspecten#4 van onze blog serie wordt onze visie op integratie. We noemen drie soorten integraties vereist voor een composable enterprise. (Gartner).

 

 


De basis voor innovatie is de datakwaliteit van de verzekeringsadministratie. Vooral bij veranderingen tijdens de verzekeringsproduct levenscyclus; meer in aspecten#7.

 

De 5 cruciale criteria.

De verzekeringswereld maakt een periode van snelle veranderingen door. Ook de ICT mogelijkheden veranderen voortdurend en het applicatielandschap breidt zich gestaag uit. Dat kan tot een onbeheersbaar grote complexiteit leiden. Veranderingen worden geremd door de impact die het heeft om alle systemen en integraties bij te werken en te testen. Hoe kan voorkomen worden dat de ICT complexiteit een rem op verandering wordt?

Wij hebben bij de ontwikkeling en architectuur keuzen voor Certigo Platform 5 criteria als uitgangspunt genomen en beschreven in onze whitepaper.

Ontvang nu onze whitepaper

Wat zijn de 5 cruciale criteria voor een verzekeringsadministratie én een goed beheersbaar applicatielandschap?
Je leest het in onze whitepaper.

uw emailadres wordt gebruikt om de whitepaper af te leveren en u verder te informeren