De finance & risk management uitdaging

De digitale verzekeraar is volledig datagedreven. Data is hét primaire hulpmiddel voor alle bedrijfsfuncties van de verzekeraar. En als finance of risk management verantwoordelijke is het daarom een feest om een verzekeringsadministratie tot je beschikking te hebben waar je op kan vertrouwen; dat zorgt dat je in control bent, dat een uitstekende datakwaliteit garandeert.

Certigo Platform is die verzekeringsadministratie.

Graag onderzoeken we met je welke data uitdagingen of kansen je hebt. Neem contact op met sales@netaspect.nl en we duiken in de data en laten je zien waar Certigo Platform anders is.

Artikelen & links

In aspecten #2 (onze blog serie) ontleden we de datalogistiek van een verzekeraar. Welke 4 data bewerkingen worden er uitgevoerd en hoe krijg je daar grip op?

 

 

Deze whitepaper van de Hogeschool Utrecht geeft een praktisch toepasbaar conceptueel raamwerk voor het borgen van explainable artificial intelligence in de financiele dienstverlening.

 

 De 5 cruciale criteria.

 De verzekeringswereld maakt een periode van snelle veranderingen door. De digitale verzekeraar kan verstrikt raken in een set van systemen die geen informatie leveren, maar zich als een blackbox gedragen. Met alle risico’s van dien. Wanneer levert verzekeringsadministratie software wel inzicht in de digitale verwerkingen en de vereiste hoge datakwaliteit voor betrouwbare risico analyse en verzekeringsproduct management? Dit is een basis uitgangspunt voor de ontwikkeling van Certigo Platform.
Wij hebben de 5 cruciale criteria voor je op een rij gezet in onze whitepaper.

 

 

Ontvang nu onze whitepaper

Wat zijn de 5 cruciale factoren voor een verzekeringsadministratie met een hoge datakwaliteit en transparantie?
Je leest het in onze whitepaper.

uw emailadres wordt gebruikt om de whitepaper af te leveren en verder te informeren