Wat de directie & private equity verwachten

De eindverantwoordelijkheden van een verzekeringsonderneming verwachten dat de ingezette strategie zo spoedig mogelijk wordt doorgevoerd in en door het bedrijf. Vaak is het managen van groei – al dan niet door acquisities – en het opschalen van operaties een primair onderdeel van de bedrijfsstrategie. Dan verwacht je dat de verzekeringsadministratie schaalbaar en goed aanpasbaar is; dat de flexibiliteit aanwezig is om het tempo van veranderingen bij te benen; om nieuwe portefeuilles snel te absorberen en bedrijfsprocessen te uniformeren.

Certigo Platform is de cloud verzekeringsadministratie software die dit waarmaakt. Neem contact met ons op om je groei en schaalbaarheid uitdagingen met ons te delen en we laten zien waar onze software dienst anders is: sales@netaspect.nl

Artikelen & links

In aspecten #1 van onze blog serie bespreken we de voordelen van een software platform; van direct werkende cloud software.
Waarom bespaart de onboarding naar Certigo Platform 60% van de tijd die anders benodigd is om een traditioneel software systeem te implementeren?

 

The platform play – niet wachten tot een big tech company een verzekeraar wordt, maar zelf een tech company worden. How to operate like a tech company is een McKinsey Digital publicatie.

De 5 cruciale criteria.

Verzekeringsondernemingen zijn op zoek naar groei en opschaling van de bedrijfsvoering. De verzekeringsadministratie software voorzieningen zijn hier niet altijd op voorzien. Dat kan tot een onbeheersbaar grote complexiteit leiden. Veranderingen worden geremd door de impact die het heeft om alle systemen en integraties bij te werken en te testen. Welke kenmerken zorgen er voor dat de ontwikkeling van de organisatie niet gehinderd wordt door de software? Wij hebben voor Certigo Platform een vijftal criteria als architectuur uitgangspunten genomen en deze voor je beschreven in onze whitepaper.

Ontvang nu onze whitepaper

Wat zijn de 5 cruciale criteria voor een verzekeringsadministratie om aan de verwachtingen van groei en schaalbaarheidheid van de directie, RvC en private equity managers te voldoen?

Je leest het in onze whitepaper.

uw emailadres wordt gebruikt om de whitepaper af te leveren en u verder te informeren