Slim premienota’s innen.

Mail to Pay heeft jarenlange ervaring in creditmanagement omgezet in een innovatieve datagedreven oplossing om premienota bedragen sneller en makkelijker te innen. Deze oplossing staat onder het spotlicht in ons demo webinar op 15 november 2022.

Wanneer premienota’s geïnd worden op factuur kan de betaling op zich laten wachten. Door toevoeging aan Certigo Platform van de Mail to Pay oplossing worden premiebetalers actief geholpen om de premie zo makkelijk en vlot mogelijk te voldoen.

Bijvoorbeeld met de premiebetaler aan de telefoon worden iDeal betaallinks aangeboden via e-mails of SMS en de betaling op dat moment begeleid. Mail to Pay heeft daarnaast expertise in huis om de communicatie momenten en instrumenten voor een vlotte betaling te optimaliseren.  Factuurbetaling schema

Factuurbetaling

Bestaande centrale processen blijven intact

De bestaande Certigo Platform debiteurenbewaking – in samenwerking met het centrale Finance systeem – blijft volledig in controle en wordt uitgebreid met de middelen van Mail to Pay om actief de premiebetaling te bevorderen. De premiebetalingen via iDeal worden direct op de bankrekening van de verzekeringsonderneming gedaan; ook hier blijven dus de standaard processen en controles intact.

Netaspect bevordert en stimuleert de integratie en toepassing van innovatieve software componenten van software partners om de bedrijfsprocessen uit te breiden en te verbeteren.

De Certigo Platform demo webinars zijn een initiatief van Netaspect. In online webinars worden partners uitgenodigd om een aanvullende oplossing op Certigo Platform te introduceren. Dit helpt Certigo Platform klanten om extra waarde aan hun verzekeringsadministratie toe te voegen en is een demonstratie van ons innovatievermogen.

De opname van dit demo webinar is beschikbaar.

start Youtube

logo van het bedrijf Mail to pay

Terug